Політика конфіденційності Kixroll.com

Інтернет-магазин Kixroll.com приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх користувачів, відповідно до  Закону України «Про захист персональних даних», згідно якого під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Для надання послуг, пов'язаних з купівлею товарів, представлених в нашому інтернет-магазині, нам потрібні ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв'язатися з вами, підтвердити замовлення і доставити вам замовлений товар. Ваші персональні дані ми не передаємо третім особам і захищаємо їх конфіденційність.
 

1. Загальні положення

1.1. Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних Користувача. Персональні дані Користувача ми отримуємо від Користувача при оформленні замовлення через Кошик інтернет-магазина, при оформленні замовлення. Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем при оформленні замовлення через Кошик інтернет-магазина або при реєстрації на сайті. 

1.2. Конфіденційність персональних даних - обов'язкова умова для дотримання інтернет-магазином доступу до персональних даних Користувача, з вимогою не допускати їх поширення без згоди Користувача.

1.3. Використання Користувачем сайту інтернет-магазину означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.4. У випадку незгоди з умовами Політики Користувач повинен припинити використання сайту інтернет-магазину.

1.5. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення самим Користувачем до безпечного зберігання свого логіна і пароля, що дає доступ до його персональних даних, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональним і іншими даними Користувача. Інтернет-магазин не несе відповідальність за збитки завдані таким доступом.

1.6. Користувач приймає умови цієї політики конфіденційності і враховує, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці.

2. Персональні дані

2.1. Інтернет-магазин збирає персональні дані, а саме ім’я, прізвище, e-mail та номер контактного телефону.

3. Цілі збору і обробки персональних даних користувачів

3.1. Інтернет-магазин збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання послуг з продажу і доставки замовлених вами товарів.

3.2. Інтернет-магазин збирає дані для зв'язку з Користувачем, в тому числі подання відповідного повідомлення про надання послуги, інформування Користувача про наявність товару, підтвердження замовлення, доставки замовлених Користувачем товарів, для зв'язку кур'єрської служби з Користувачем, а також для обробки запитів і заявок від Користувача.

3.3. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом.

4. Умови надання доступу до бази даних

4.1. Ми не передаємо персональні дані Користувача третім особам, крім випадків визначених законодавством України.

4.2. Розкриття персональних даних Користувача проводиться при замовленні Користувачем товарів в інтернет-магазині. Зокрема Користувач погоджується з тим, що інтернет-магазин має права передавати персональні дані кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на сайті інтернет-магазину, включаючи доставку Товару.

4.3. Інтернет-магазин приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5. Зміна Користувачем персональної інформації

5.1 Користувач може в будь-який момент змінити, шляхом оновлення або доповнення наданої персональну інформацію або її частину.

6. Зміна Політики конфіденційності

6.1 Ми маємо право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку, ми замінимо версію документа на сторінці "Політика конфіденційності".

6.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. 

7. Зворотний зв'язок. Питання та пропозиції

7.1 Всі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід повідомляти на сайті цього інтернет-магазину.

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Instagram, Alphabet Inc., та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті.

Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.